Tengerparti esküvői ruhák

PRIMAVERA kollekciónkat nemsokára próbálhatjátok szalonomban. Hasonlóan könnyű anyagból készült ruhák mint a BOHO kollekciónk de ezekben több lesz a csillogás. 

Próbadíj 5000 Ft. Ezt az összeget foglalás esetén jóváírjuk!

Egy új trendnek megfelelően kis változást hoztunk az idei modelljeinkbe. BOHO kollekciónk darabjai, stílusban a Hippy korszak hangulatát idézi.    Tengerparti esküvőkre készült álom szép ruhák.Igen könnyű anyagból a hely szellemének megfelelően légies modellek. Anyagukat úgy válogattuk össze, hogy ideális viselet legyen tengerparton vagy olyan környezetben ahol légiesen könnyű ruha lenne az elvárás. Repülőn könnyen szállítható, nem gyűrődik, fémektől mentes így kézipoggyászként is szállítható.

Ezek az egyedi ruhák csak szalonunkban találhatók!

Amennyiben szeretnéd saját elképzelésed alapján elkészíttetnéd velünk esküvői ruhádat, keress minket bátran! Az így elkészített ruhát bérelheted és meg is vásárolhatod. 

Árajánlatot csak személyesen adunk a szalonban, konzultáció 10000 Ft  összegbe kerül amit rendeléskor jóváírunk a ruha árából! Jelentkezz be telefonon, e-mailben  vagy a Fb. oldalunkon!