Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.10.01

Gyerekmentes esküvő
Bizony ma már az sem kizárt, hogy az ifjú pár úgy dönt, hogy csak felnőtteket hív meg az esküvőjére. De mit szólnak ehhez azok a családok, ahol egy, vagy akár több gyermek van? 
Lehet, hogy van, aki ezen megsértődik, de a többség azért tiszteletben tartja az ifjú pár kérését, mely szerint szeretnék, ha az esküvőjük gyerekmentes legyen. Mindenkiben él egy kép az esküvő forgatagában sokszor tomboló és rosszalkodó gyerekekről. Mert bizony édesek, aranyosak a gyerekek, de azért hajlamosak túlpörögni, szaladgálni, hisztizni, főleg, ha többen vannak. Egy esküvő szertartáson a telefoncsörgéshez hasonlóan ugyan úgy kellemetlen tud lenni, ha például az egymásnak tett szent eskütétel közben felsír egy gyermek, vagy elkezd hangosan beszélni, megzavarva ezzel az ifjú pár legromantikusabb pillanatait. 
A másik ok, amiért egyre több most házasulandó fiatal szeretne gyermekmentes esküvőt, az az, hogy szeretnék, ha a gyermekes párok is sokáig ott tudnának maradni, és akár hajnalig önfeledten mulathatnak a násznéppel. Nem kell azon aggódniuk, hogy jaj, elfáradt a gyerek, ágyba kellene fektetni, vagy tisztába kéne tenni és még sorolhatnánk. Mindenkinek szíve joga, hogy olyan esküvője legyen, amilyet megálmodott magának, és ha ezt gyerekek nélkül képzelte el, hát fogadjuk el a döntését.