Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.08.30

Így tárold helyesen esküvői ruhádat – 2. rész
Az esküvői ruha helyes tárolásának első lépése, mint ahogy arról bejegyzésünk első részében is írtunk, a helyes tisztítás. Senki sem szeretné koszosan, piszkosan és büdösen tárolni az esküvői ruháját, igaz? 
Otthon is neki állhatunk a tisztításnak, ami bár lehet, hogy olcsóbb, de sokkal hosszadalmasabb és a végeredmény sem biztos, hogy olyan kielégítő lesz, mintha szakemberre bíznánk az esküvői ruha tisztítás folyamatát. 
Mielőtt azonban esküvői ruha tisztítás szolgáltatását végző cégre bíznánk a ruhánkat, érdeklődjünk az üzlet által vállalt garanciák iránt. Abban az esetben, ha bármilyen kár keletkezik, jó, ha van garancia és reklamálhatunk, hogy az esküvői ruha tisztítás költségeit, vagy ha jelentősebb a kár, akár az egész ruhánk eredeti árát visszaigényelhessük. 
Az esküvői ruha tisztítás után is felszínre bukkanhatnak újabb foltok. Hogy miért? Mert például ha fehérbor löttyen a ruhánkra, az nem látszódik elsőre. Viszont a benne lévő cukor miatt egy idő után ezek a foltok elkezdenek bebarnulni, hő hatására ez a folyamat gyorsabban végbe mehet. Azt hihetjük, hogy a ruhánk makulátlanul tiszta, majd néhány hónap után átnézve szembesülünk az addig láthatatlan sárgás, barnás foltokkal és bosszankodva vihetjük igénybe újra az esküvői ruha tisztítás szolgáltatását.