Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.08.16

Így tárold helyesen esküvői ruhádat – 1. rész
A mai menyasszonyoknak rengeteg lehetőségük van, hogy esküvőjük után mit kezdjenek a menyasszonyi ruhájukkal. Van olyan menyasszony, aki az esküvői ruha eladása, vagy eladományozása mellett dönt. Van, aki átalakítja és egy csinos, alkalmi koktél ruhát varázsol belőle. Sok menyasszony azonban érzelmileg kötődik az esküvői ruhájához és szeretné megőrizni azt, hiszen a menyasszonyi ruhára pillantva mindig örömmel és boldogsággal emlékezhet élete egyik legszebb napjára.
Ezért olyan fontos az esküvői ruha helyes tisztítása és tárolása. Az esküvői ruha általában bonyolultan megtervezett és rendkívül finom kelme, és nem tisztítható úgy, mint bármelyik másik régi ruha. Az menyasszonyi ruha tisztítása és megőrzése kulcsfontosságú annak biztosításához, hogy a ruha élettartama megmaradjon és sokáig gyönyörködhessen benne a menyasszony még az esküvője után is. 
Ha az otthoni tisztítás helyett szakértőre bíznánk a menyasszony a szép esküvői ruháját, a szakember egyedülálló kezelési tervet készít majd a ruha szövetének, öltésének és részleteinek megfelelően, a szegély és a teljes esküvői ruhán lévő foltok elemzése mellett. Érdemes felkutatni azokat a ruhatisztítókat, amelyek szolgáltatásaik között szerepel speciálisan a menyasszonyi ruha tisztítása is.