Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.05.31

Adunk pár tippet, hogy hogyan tervezd esküvődet a járvány ideje alatt is!
Hivatalosan jelenleg nagy családi esküvők megtartása nem ajánlott, de a legújabb hírek szerint júniustól már engedélyezett lesz a vidéken tartott, maximum 200 fős esküvők megtartása. Azért ne keseredjenek el azok, akik május végéig bezárólag szerette volna kimondani a boldogító "igen"-t, fogják fel úgy, hogy nyertek még egy kis időt, miáltal nyugodtan, kapkodás nélkül megtervezhessék a nagy napjuk részleteit. 
Ha sokakhoz hasonlóan "home office-ban" dolgoznak a párjukkal, több időtök jut a közös tervezésre is. Ma már szinte minden elérhető online, tehát bátran belevethetik magukat az on-line keresésbe. Sőt, talán nem is érdemes olyan esküvői szolgáltatóval együttműködnünk, aki nem reprezentálja magát megfelelően a virtuális térben, hiszen ez ma már alapkövetelmény. 
Például online tárgyalhatnak az esküvő szervezőjükkel, már ha van ilyenjük. De kereshetnek esküvői ruha szalont is az interneten, végignézhetik a kínálatukat, összeírhatják, hogy hol melyik ruha tetszett nekik. Követhetik a kedvenc virágkötőiket, akár rá is kérdezhetnek, hogy milyen esküvői csokrokat készítenek. Akár már a preferált esküvői helyszín is bejárható virtuálisan. Igaz, a tervezett esküvői menüt nem biztos, hogy végig tudják kóstolni, bár annak házhoz szállítása sem biztos, hogy kizárt lehetőség. A esküvői meghívó tervezéséhez pedig  akár ők, magunk is nekiállhatnak. 
Mint láthatják, ha lassabban is de azért sok mindennel lehet így is haladni, sok minden megoldható addig is, míg elvonul végre a korona vírus járvány.