Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.05.03

Esküvői fotók régen és most
Egy esküvő már száz évvel ezelőtt is elképzelhetetlen volt fotós nélkül. Az ifjú pár ma már legtöbbször egy videóst is felbérel, hogy a nagy nap emlékezetes pillanatait megörökítse az utókornak, erre például nagyszüleinknek még nem volt lehetősége. Az esküvői fotó albumot és videót pedig akár még unokáink is nézegethetik majd. 
Sok mindenben változott az esküvői fotó az elmúlt évtizedekben. Míg nagyszüleink esküvői képei általában egy súdióban beállított, fekete fehér portrék voltak, manapság számtalan verzió és variáció közül választhatunk, tényleg csak a fantáziánkra és egy profi fotósra lesz szükségünk, hogy a legjobb pillanatokat lencse végre kapja. 
Van, amelyik pár jegyes fotózásra is elmegy az esküvői fotó album mellé így egy külön albumba ezek is felkerülhetnek. Számtalan hangulat megjeleníthető a fotókon, kérhetünk vintage stílusút, élénk vibráló színű fotókat, vagy akár fekete fehér fotókat is. A helyszín is szinte bármi lehet, egy virágos rét, egy színházterem, repülőtér, vagy akár egy hőlégballon belseje. A képek lehetnek komolyak, mókásak, valamint még mindig nagyon népszerűek például a trashthedess képek. 
Az esküvői fotó sorozat lényege itt, hogy egy nagyon különleges helyszínen, izgalmas körülmények között pózolhat az ifjú pár az esküvői ruhájukban.