Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.04.19

Gyűjtsük az esküvői fotó ötleteket!
Ha nincs konkrét elképzelésünk, hogy milyen esküvői fotók azok, amiket szeretnénk, ha készülnének rólunk a nagy napon, ideje körbe néznünk az interneten. Egy profi fotósnak is nagy segítség, ha konkrét elképzelésekkel keressük fel, és mutatunk neki mintaképeket, hogy milyen esküvői fotók lennének azok, amelyeket szívesen lapozgatnánk még az aranylakodalmunkon is.  
Az esküvői fotók helyszínét is érdemes jó előre kitalálni, megtervezni és beszerezni a szükséges kellékeket. Ezeket általában a pár intézi, de kérhetünk segítséget a fotóstól is, bár ő inkább a profi esküvői fotók megvalósításához szükséges háttéreszközöket, derítőket, világítást biztosítja majd.Íme néhány fotó ötlet, amit érdemes elkészítenünk: készüljön kép a gyűrűnkről, hiszen ez az igazi szerelem szimbóluma. 
Érdekes és új perspektíva lehet egy csodás lépcsőházban,  felülről készült fotó is. Készítsünk kreatív családi fotót a szüleinkkel, ezek általában mindenki arcára mosolyt csalnak. Az egyik legmeghatóbb az esküvői képek közül pedig biztosan az lesz majd, amin menyasszonyként az édesapánkkal készítünk. Szerencsések azok, akiknek még élnek a szüleik és a velük elkapott pillanatokat is meg tudják örökíteni. Ha vannak gyermek koszorúslányaink, őket biztosan rá tudjuk venni valami mókára az unalmasan beállított képek helyett. Készüljenek képek a készülődés pillanatairól is és ne feledkezzünk meg a barátokkal közös esküvői fotókról sem.