Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.03.16

Kedves Menyasszonyunk!
Mivel olyan helyzet áll fent, amivel még nem találkoztunk ezért gondoltam, pár mondatban leírnám azt az irányelvet, amit alkalmaznánk.
Amíg menyasszonyunk úgy dönt, hogy az esküvőjét megtartja mi számára az igazított ruhát biztosítjuk. Ruhapróbára kérem hozzon magával szájmaszkot és kézfertőtlenítőt. Maximum egy embert hozhat magával, akire ugyan ezek a feltételek vonatkoznak. Egyéb esetben nem áll módunkban kiszolgálni.
Amennyiben kormányrendelet megtiltja a nyitva tartást, úgy mi is kénytelenek leszünk bezárni! Ezt mindenki vegye figyelembe a döntéshozásnál!
Amennyiben az esküvőt a menyasszony elhalasztja, abban az esetben a foglaló összege nem jár vissza, viszont jóváírjuk akár 1 év távlatában is a foglaló összegét.
Fontos, hogy mindenki jelezze e-mailben felénk, hogy mi az álláspontja az esküvői ruhával kapcsolatban. Csak akkor tudunk gördülékenyen segíteni, ebben a helyzetben, ha tisztában vagyunk a menyasszony döntéseivel.
Kapcsolat felvétel kötelező! shery kukac shery.hu , messenger, facebook oldalunkon ez megtehető, telefonon 10-18 óra között, nyitva tartási időben: 0612693384 számon!
Ruhakészítés esetén, figyelembe véve az esküvő dátumát a ruhapróbákat egyelőre megtartjuk, maszkot és fertőtlenítőt hozzon magával mindenki, max. 1 fő jöhet a menyasszonnyal, akire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a menyasszonyra!
Szalonomban napi szinten többször is fertőtlenítjük azokat a helyeket, ahol a menyasszonyaink megfordulnak. Szeretném megkérni mindazokat a menyasszonyokat, akiknél csak halvány jele is van annak, hogy fertőzött lehet, hogy értesítsenek róla. Ne veszélyeztessük mások egészségét és ne fertőzzük meg az alkalmazottakat, hiszen akkor már az egészséges embereket sem fogjuk tudni kiszolgálni.
Kérek mindenkit, hogy kövesse figyelemmel a www.shery.hu / hírek galériát mert ott napi szinten adunk tájékoztatást ahogy a helyzet változik, súlyosbodik, vagy megszűnik a fertőzés veszély!
Egyéni kérdésekkel, keressetek bizalommal az említett fórumokon!
Jó egészséget és kitartást kívánok minden kedves menyasszonyunknak!
Üdvözlettel: Metzger Andrea
Shery szalon