Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.03.08

Íme néhány a legújabb esküvői trendek közül
Miért kellene feltétlenül követnünk a hagyományokat, amikor személyes szerelmünk történetét ünnepeljük? Valóban szükséges még a csokordobálás egy esküvőn? A legújabb esküvői trend leírások afelé mutatnak, hogy nyugodtan rugaszkodjunk el a régi hagyományoktól és szokásoktól és ne az elvárások szerint, hanem saját ízlésünk szerint alakítsuk esküvőnket. 
2020-ban az egyik legjelentősebb esküvői trend a nagy napot illetően az individualitásunk megélése és ünneplése. Fejlődik a világ és vele együtt rengeteg a változás, amit vagy elfogadunk, vagy görcsösen ragaszkodunk olyan elvárásokhoz, amit nem is a szívünk diktál. A párok ma már hangulatos és élmény alapú esküvőket szeretnének, egy modern és laza ünnepséget, ahol a vendégeket sem feszélyezi semmi. Sőt, egyre többen szem előtt tartják, hogy az esküvőjük fenntartható is legyen. 
Ha menyasszonyként még fogalmad sincs, hogy milyen menyasszonyi ruhát szeretnél, de azt tudod, hogy hogyan szeretnél kinézni, illetve hogy a menyasszonyi ruhádban hogyan szeretnéd érezni majd magad, akkor az új esküvői trend és a menyasszonyi ruha szalonok segítségedre lehetnek ebben. Hiszen az is megtalálhatja álmai menyasszonyi ruháját, aki mindig is arra vágyott, hogy nagy fehér ruhát viseljen az esküvőjén és az is, aki lazább megjelenésű menyasszonyi ruhát választana, vagy esetleg többször is átöltözne a nap folyamán.