Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.02.26

Pucér menyasszonyok
Az esküvői ruha stílusok évről évre és szezonról szezonra változnak, alakulnak. Volt,  amikor a hatalmas abroncsos menyasszonyi ruhák hódítottak, volt, amikor a rövid szoknyás fazonok voltak terítéken. És mindig is voltak olyan divattervezők, akik az átlagosnál különlegesebb kollekcióval álltak elő. De ennyire merész esküvői ruhákkal talán még sosem találkozhattunk. 
A kevesebb néha több, mondhatnánk, bár az extrémebb menyasszonyok körében néhány éve felkapott menyasszonyi ruha trend eléggé meghökkentő és polgárpukkasztónak is mondható. Bizony, léteznek olyan merész esküvői ruhák már a piacon, ahol a menyasszonyi ruha szinte semmit sem takar a testéből. A húsárnyalatú szövetek és anyagok, csipkék és strasszok felhasználásával érhető el az a hatás, mintha tényleg pucér lenne a menyasszony. Egy ilyen esküvői ruha azonban tényleg csak a tökéletes alakú hölgyek számára ajánlott, illetve azoknak, akik cseppet sem szégyenlősök. 
A Hollywoodból érkező divathóbort hamar népszerűvé vált azok között a legmerészebb házasulandó hölgyek között, akik szeretnének egy, a filmsztárokhoz illő csillogást és glamúrt csempészni a lagzijukba, ezzel is felejthetetlenül emlékezetessé tenni az esküvőjüket. Egy tervező csapat például olyan esküvői ruhát készített, amit 200 Swarovski kristállyal díszítettek és a test mindössze 6%-át takarja el. Kérdés hogy egy ilyen menyasszonyi ruhába bújt ara láttán mi lesz majd a vőlegény első reakciója?