Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2020.01.05

Esküvői fotó fal ötletek
Egy jól megválasztott esküvői fotófal menyegzőnk leglátványosabb eleme és legkedveltebb helyszíne lehet. Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk néhány inspiráló esküvői fotófal ötletet. 
A legimpozánsabb verzió minden kétséget kizárólag a valódi virágokból készült fal. Lenyűgöző, illatos, színes. Minden vendégünk ez előtt szeretne majd fotózkodni és rólunk is csodálatos képek készülhetnek hátérben a csodálatos virágokkal. 
Tartósabb verziója a virágfalnak, amikor az esküvői fotófal papírvirágokból készül. Itt szintén játszhatunk a formákkal és színekkel és talán tartósabb, mint az igazi virágból készült társa. 
Egyszerű, de annál látványosabb esküvői fotófal megoldás, amikor egy áttetsző függöny mögé led izzósorokat helyezünk. Itt persze nem hátrány, ha sötétebb van a helységben, hiszen az izzók fénye úgy érvényesül igazán. 
Az esküvői fotófalunk akár ehető is lehet! Vicces és kreatív, amikor a fából vagy műanyagból készült speciális kialakítású falat ellepik a különböző ízesítésű, kerek fánkok. Egy fotó, egy fánk, egyetlen hátránya, hogy az este végére már lehet elég foghíjas lesz a fal összképe. 
Az esküvői fotófal készülhet még lufikból, vagy a menyasszony és a vőlegény közös életéből válogatott fotókból is. Kedves megoldás és biztos minden vendégünk végig nézi majd, ha a fotók közé régi, gyerekkori képeinket is elrejtjük.