Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2019.12.30

Mivel dobjuk fel az esküvői kontyunkat?
Két dolog szinte a legtöbb házasulandó nőre jellemző, - tisztelet a kivételnek- ahogy megtudják, hogy eljegyezték őket és hamarosan esküvő, akarva akaratlanul is elkezdenek fogyókúrázni. 
A másik pedig, hogy a legtöbb menyasszony elkezdi növeszteni a haját. Hiszen az esküvő napja az a nap, amikor a fodrászunkkal egy szép esküvői konty készíthető, hogy igazi hercegnőnek, vagy királylánynak érezhessük magunkat. Számtalan esküvői konty verzió és variáció létezik, nagyban függ, hogy mennyire hosszú a hajunk. Persze akinek eleve hosszú, annak szinte bármilyen esküvői konty elképzelése megvalósítható egy ügyes és kreatív fodrász kezei alatt. 
Az esküvői konty lehet alsó állású, ilyenkor a konty lényegi része a nyakunkhoz esik. A kontyunk egyedi kanyarulataihoz, stabil tartásához használhatunk a hajunk által elrejtett zsinórokat. Ha irtózunk a strasszköves tiaráktól, válaszunk egy szép fejpántot, ami most amúgy is reneszánszát éli. Vagy friss, élő virágokból is köttethetünk egy csodálatosan romantikus virágkoszorút magunknak. Extra, ha a koszorúnkban használt virágok egyeznek a menyasszonyi csokrunk virágaival. Lehet az esküvői konty laza, vagy akár szoros, ahol minden hajszálnak megvan a helye. 
Mint láthatjuk számtalan verzió létezik, válasszuk azt ami a legjobban passzol hozzánk és segítsük a fodrászunk munkáját azzal, hogy megmutatunk neki néhány képet, hogy legyen kiindulási alapja az elképzelésünkről.