Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2019.12.12

Ehető esküvői köszönő ajándékok
Egyre több pár dönt úgy, hogy haszontalan tárgyak helyett valami ehető apró ajándékkal lepi meg a násznépet. Olyasmivel, amit maguk is szívesen elfogyasztanának. Ezzel akár egy magyar kistermelőt is támogathatnak és a kézműves termékkel valóban egyedivé varázsolható az esküvői köszönő ajándék. 
Népszerű esküvői köszönő ajándék a kis üvegben, személyre szabott címkével ellátott méz vagy lekvár. A mini üvegcsékbe zárt aranyló méz édes emlék lesz mindenkinek. 
A másik kedvelt esküvői köszönő ajándék a csokoládé, amit szintén egyedi csomagolással tehetünk személyesé. Rajta lehet a pár neve, a dátum, a helyszín, illetve színeiben is passzolhat, például az esküvői terítésnél és díszítésnél használt színekhez. 
Ha igazán egyedi esküvői köszönő ajándékot szeretnénk, mi magunk is elkészíthetjük. Lehet ez a kedvenc kekszünk, amit egyedi keksznyomóval szintén személyre szabhatunk. Vagy összeállíthatjuk a közös kedvenc teakeverékünket is. Ezen kívül ehető esküvői köszönő ajándék lehet még a kandírozott gyümölcsök, sós karamell, magválogatás is. 
Döntsünk ízlésünk és kreativitásunk szerint, abban biztosak lehetünk, hogy mindenki örülni fog majd, ha nem a sokadik hűtő mágnest vagy kacatot találja majd a névkártyája mellett.