Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2019.07.28

Esküvői viselet férfi vendégeknek
Az esküvői ruhák kapcsán főként a nők viseletéről szoktunk beszélni, éppen ezért most kicsit foglalkozzunk a férfiak ruházatával is. 
Azt, hogy egy férfi mit viseljen, az esküvő stílusa határozza meg leginkább. Egy laza, kerti parti jellegű esküvőre nem lesz jó egy elegáns szmoking, mert túlságosan komoly egy ilyen jellegű eseményhez. És fordítva is igaz, egy előkelő helyszínen nem lesz megfelelő az egyszerű nadrág és zakó kombináció. 
Ha egy jolly jokert kéne említenünk, akkor a, az öltöny. Egy elegáns öltönnyel, ha a meghívón nem szerepel semmilyen megkötés a ruhára nézve, nem lőhetünk mellé. Az öltöny azért is jó választás, mert szinte biztos, hogy passzolni fog a partner ruhájához. Válasszunk sötétkéket, csíkosat vagy szürkét, feketét azonban nem javasoljuk, csak a nagyon elegáns esküvők esetében. 
Ahogy a nőknél is egyre nagyobb hangsúly van a kiegészítőkön, úgy a férfiaknál is. A nyakkendő vagy csokornyakkendő viselése nagyon feldobhatja az összeállítást. Ha partnerrel érkezünk az esküvőre, akkor az ő ruhájához érdemes igazítani ezeket a kiegészítőket, míg, ha egyedül megyünk, igazából a jó ízlés határain belül bármilyen szín megfelelő lehet. Bordó, sötétkék, világoskék, egyéb pasztellszínek vagy a bevállalósabbak mintás darabokkal is próbálkozhatnak. 
Ha egyszerű vendégként érkezünk egy esküvőre (vagyis nem tanúként és a vőlegényt támogató férficsapat tagjaként) akkor nem javasoljuk a virágdíszek viselését. Ezt leginkább a vőlegény és a hozzá közel álló férfiak viselik, ha erre a pár külön kéri őket. Ha valamivel szeretnénk feldobni a zakót, akkor inkább egy színes zsebkendőt válasszunk, a fent említett színek valamelyikéből. 
Ahogy a hölgyek leginkább képmegosztó oldalakról szoktak inspirálódni, úgy a férfiak számára is megvan ennek a lehetősége, amivel érdemes élni.