Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2019.07.13

Lehet nemet mondani egy menyasszonynak? Igen! (2. rész)
A következő eset, amikor érdemes ellenszegülni a menyasszonynak az esküvői ruha, haj, smink, valamint egyéb kiegészítők kiválasztása. Mindenkinek egyedi és saját ízlése van, mindenkinek más dolgok tetszenek. De ha azt látjuk, hogy a menyasszony egy hozzá stílusban teljesen eltérő esküvői ruhát vagy sminket szeretne választani, érdemes finoman rákérdezni a miértre. 
Ahelyett, hogy közölnénk, szerintünk rosszul néz ki, amit választott, inkább kezdjünk el beszélgetni vele az esküvői ruháról, hogy megtudjuk milyen szempontok alapján választott, miért tetszik neki, stb. Lehet, hogy a beszélgetés végére kiderül, hogy igazából nem is a saját ízlése szerint választott, hanem valamilyen szülői vagy egyéb elvárás alapján hozta mega döntést. Sokszor megesik, hogy az esküvői ruha választása és maga a menyegző között több hónap telik el, és a menyasszony egy sikeres fogyókúra reményében választ egy bizonyos stílusú esküvői ruhát, ami a próba idején még nem előnyös, de majd a nagy napra belefogy. Ilyenkor is érdemes felszólalni, hiszen nem lehet tudni, hogy milyen sikere lesz a fogyókúrának. 
Végül pedig nézzük a koszorúslányok ruhaválasztását. Ma már a legtöbb menyasszony Pinterestről és egyéb közösségi felületekről inspirálódik, ahol lássuk be, sokszor a valóságtól igen távol álló, ámde gyönyörű fényképeket lehet találni a menyasszony legjobb barátnőiről. Néhány menyasszony beleesik abba a hibába, hogy az interneten látott fényképeket szeretné viszontlátni a saját esküvőjén. Ezzel nem is lenne baj, ha minden menyasszonynak csupa csinos, egyforma alkatú, bőrszínű, arcú és hajó barátnője lenne, ahogy a legtöbb ilyen képen látható. Azonban az a ruha, ami egy magas, karcsú lánynak előnyös és csinos, egy molettebb lánynak, lehet, hogy nagyon előnytelen lesz. Így, ha a menyasszony túl szigorúan határozná meg a ruha színét, fazonját, és az nekünk egyáltalán nem áll jól, érdemes beszélni vele, és valamilyen módosításban kiegyezni, hogy mi is jól érezzük magunkat az esküvőn.