Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2019.05.31

Kétnyelvű esküvő (3. rész)
A nyelvi korlátok áthidalására a legjobb megoldás a játék. Olyan játékokat kell kitalálni, amikhez nem, vagy csak minimálisan kell beszélni, és mégis jó hangulatot és felszabadultságot kelt a vendégekben. Egy jól kitalált játék után a résztvevők közelebb kerülhetnek egymáshoz és máris nem lesznek annyira idegenek egymás számára. Ilyen játék lehet a sakk, a backgammon, és ha elég kreatív a pár vagy a család, akkor akár saját készítésű játékkal is elő lehet rukkolni. Az biztos, hogy egy ilyen gesztus nem marad viszonzatlanul és melegséggel tölti el mindkét fél szívét. 
Mivel a kétnyelvű esküvőkön nagyon megható és egyben rendkívül szép gesztus, ha az esküvői fogadalmakat mindkét fél a párja nyelvén mondja el. Már az önmagában nagy dolog, hogy megszólal a másik a mi nyelvünkön, hát még, hogy élete legfontosabb fogadalmát mondja el nekünk a mi saját nyelvünkön. Egy ilyen fogadalom után pedig garantáltan senki nem bírja tovább sírás nélkül. 
A kétnyelvű esküvőkön is bátran lehet vetítést tartani a pár korábbi éveiről és a gyerekkorukról, itt egyedül arra kell figyelni, hogy mindkét nyelven oda legyen írva a szöveg. De a mai programok segítségével ez már nem nevezhető akadálynak.