Shery esküvői szalon hírek
2020.11.01

Mire figyelj, ha téli esküvőt rendezel?
Egy, a téli időszakban rendezett esküvő nem kötelezően egyenlő a vacogó vendégekkel és a korai sötétedés miatti rövidebb bulival. 
Egy téli esküvő ugyanolyan remek lehet, mint egy nyáron, vagy az év melegebb hónapjaiban rendezett lagzi. Van azonban néhány részlet, amire érdemes odafigyelned a téli esküvő szervezése során saját és vendégeid tökéletes komfortérzete végett. 
A téli táj meseszép, a hó fehérsége nagyon romantikus és egyedi hangulatot kölcsönöz, és bár egyre több pár dönt a téli esküvő rendezése mellett, azért még közel sem örvend olyan népszerűségnek, mint a jó időben rendezett esküvők.
Szerencsére a hőmérséklet néhány kreatív ötlettel leküzdhető, amelyek mind beépíthetők magába az esküvőbe. A lagzira érdemes több meleg étellel és itallal készülni, pláne, ha a szertartás egy részét, vagy egészét szabadtérre tervezitek. 
Használjunk téli dekorációt! A fehérre festett faágak, a zöld és illatos fenyőágak, a termések és tobozok, valamint a halvány fényű gyertyák és fehér ünnepi fények tökéletes kiegészítői a téli esküvő dekorációjának.
Ne hagyd azonban, hogy a hideg időjárás megakadályozza álmaid esküvői ruhájának viselését. A melegedés érdekében, miközben divatos is maradhatsz, válasz egy, az esküvői ruhádhoz passzol műszőrme kendőt vagy viselhetsz egy teljes hosszúságú köpenyt is. 
Az alacsony a hőmérséklet végett a lábbelire is ügyelj. Sokféle csizma létezik, amely melegen tartja a lábat anélkül, hogy rontaná az összhatást.