Shery esküvői szalon hírek
2020.09.18

Próbadíj
2020 október 01-től 5000 Ft próba díjat számítunk fel. Foglalás esetén ezt az összeget jóváírjuk az esküvői ruha árából. Kérek mindenkit, hogy olvassa el ezt a tájékoztatót, hogy megértse miért és mire is fizet egy esküvői ruha próbáért nálunk. 
Büszkén mondhatom, hogy ebben az évben ünnepeljük 25 éves fennállásunkat. Úgy gondolom ez szép visszajelzés a mai üzleti életben. Szalonomban családias hangulat és személyre szabott kiszolgálás történik. 
Miért is ez a próbadíj? 
Azt a tudást, amit jómagam és munkatársaim felhasználnak a próbák során hosszú évek tapasztalatával gyűjtöttük össze. Szalonom csak szaktudással rendelkező munkatársat alkalmaz. A szaktudás a mai világban óriási kincs. Az esküvői ruhapróba alatt rengeteg információt kap a menyasszony a divatról, testalkatához leginkább illő ruháról. Az általa megosztott információk alapján esküvői ruhákat ajánlunk úgy, hogy figyelembe vesszük stílusát az esküvő helyszínét, testalkatát, bőr -hajszínét. Figyelembe vesszük tetoválások elhelyezkedését de akár a tetoválás mintáját is. Azt takarjuk vagy kiemeljük egy esküvői ruhával amit a menyasszony kíván vagy ötleteinkkel megoldást kínálunk egy adott problémára. Lehet például egy bőr hiba, amit elkellene rejteni, gerincferdülés, amit korrigálni kell. Sok esetben a testalkat kielemzésével kezdünk, hogy feleslegesen ne adjunk fel olyan esküvői ruhát, ami kifejezetten előnytelen a menyasszony számára. Egy jól felépített próba után két lehetőség tárul a menyasszony elé. Vagy lefoglalja álmai ruháját, ebben az esetben jóvá írjuk részére a próbadíjat 5000 Ft-ot, vagy azzal a rengeteg információval a zsebében a következő helyen már könnyebben fog ruhát keresni. Ezzel időt spórolva magának, ebben a rohanó világban.
Megértésüket előre is köszönöm!