Shery esküvői szalon hírek
2020.08.05

Munkarendünk ebben az időszakban!
Mivel szalonom profilja a bérbeadásból és méretre készítésből áll ezért egy picit más munkarendben dolgozunk, mint azok a szalonok, ahol az esküvői ruhát csak méretre igazítják.
A bérlésről sokat írni nem tudok mert az a része úgy működik, mint a többi szalonban.
Viszont a ruhakészítés már bonyolítja a munkarendet és a nyitva tartást. Az esküvői ruha készítés esetén nem csak egy órát hanem másfél, két órát hagyunk a menyasszony számára. Így az időpont egyeztetés elengedhetetlen. Az esküvői ruha készítés és tervezés kifejezetten kreatív munka. Nem életszerű az, hogy este bejön egy menyasszony a szalonba most tervezzünk egy ruhát …
A kreatív dolgokhoz idő kell és friss erő. Ezt már kora este nem gondolom, hogy könnyű biztosítani. 
Ezért sokszor adunk időpontot délelőttre vagy kora délutánra. Ugyan ez a helyzet a méretre próbánál is. Fáradtan igazítani, ötletelni nem lehet. Mivel a megtervezett ruhákat mind a szalonban készítjük el így a varrást kora reggel kezdjük. Azt is figyelembe kell vennünk, hogy egy-egy munkafolyamatot nem hagyunk félbe mert az ember elvesztheti a fonalat, hol is tartottam és a végén nem lesz olyan a munkadarab, mint azt elterveztük.
Ezeket a gondolatokat azért osztom meg veletek mert sokszor van olyan kérdés, hogy miért nincs esti időpontunk már. Ami szabad időpontunk akad azokat nagyon hamar lefoglalják. Több esetben viszont nem tudjuk fáradtan kiszolgálni a menyasszonyok minden igényét. Ugyan ez a helyzet a szombattal. Mi ledolgozzuk hétköznap a szombati napot. Mivel nyáron adjuk át a legtöbb méretre készített esküvői ruhát így hétközben kell sokkal többet dolgoznunk és péntek estére minden ruhát átadunk. Így marad a szombat vasárnap a pihenésre.
Kérlek benneteket, hogy árajánlat kérés alkalmával, küldjetek képet az elképzelésről, méretedről, esküvő dátumáról, bérelni vagy megvásárolni szeretnéd. Pontos árajánlatot csak személyesen adok. Levélben egy tól-ig árat adhatok mivel a részleteket nem ismerem és még anyagot sem választottunk.
A méretre készítés időben kérj időpontot és ad le megrendelésed!
Kapacitásunk véges!
Jó készülődést kívánok minden kedves menyasszonynak!