Shery esküvői szalon hírek
2020.07.21

Esküvő járvány idején
A médiában több olyan párral is találkozhattunk, akiket bizony a járvány és a kijárási korlátozások sem tántoríthattak el attól, hogy összekössék életüket. Lehet, hogy egy ilyen esküvő rendhagyó, de az biztos, hogy örök életre emlékezetes marad a pár számára.  
Az esküvő megtartására is vonatkoznak a nagyobb családi vagy baráti eseményekre előírt szabályok, így aki több száz fős lagzit szervezett volna, annak le kell mondania róla, június elejéig biztosan. Éppen ezért sokan inkább elhalasztották a lagzi kitűzött dátumát, így az év vége felé várhatóan több esküvő lesz, mint normál esetben lenni szokott. Lehet, hogy újra divatba jön majd a téli esküvő? 
Esküdni törvényileg nem volt tilos, így aki nem akarta húzni, halasztani, az esküvő ceremóniát szűk körben tartotta meg. Az anyakönyv vezető és csak a tanúk jelenlétében is lehet igazán bensőséges és romantikus ez az esemény, végül is ha jobban bele gondolunk,  így is, úgy is rólunk szól, csak most külső megfigyelők nélkül. Nem beszélve arról, hogy a költségeket is jelentősen csökkenthetjük és az esküvőre szánt pénzből akár lakás felújítási terveink egy része is megvalósítható. Tehát a közösségi távolságtartás szabályait betartva Magyarországon is többen túl vannak már a polgári szertartásukon és a korona vírus idején fogadtak egymásnak örök hűséget.