Shery esküvői szalon hírek
2019.05.22

Lehet nemet mondani egy menyasszonynak? Igen!
Az esküvőkkel kapcsolatban az a meggyőződés él a mai napig, hogy amit a menyasszony kitalál és kér, annak úgy kell lennie. Ez azonban nem mindig van így, vagyis nem mindig kell így lennie. Ők is emberek és főként a barátaink, akik igaz, hogy kicsit feszültebb állapotban vannak a szervezés miatt, de nem célszerű hímes tojásként bánni és mindenre helyeselni, amivel egyébként nem értünk egyet. Nézzünk néhány esetet, amikor igenis ér visszautasítani a menyasszonyt.
Az első eset, ha valaki nem tudja vállalni a koszorúslány szerepét. Mindig a menyasszony az, aki megkéri a barátnőket és olyan közeli lány ismerősöket, akiket közel érez magához, hogy legyenek a koszorúslányai. Azon túl, hogy ez valóban nagy megtiszteltetés, komoly anyagi ráfordítást igényel a felkértek részéről. Nem csak a lánybúcsú szervezése, hanem a közös ruha és egyéb közös kiegészítők és költségek is felmerülhetnek. Ha úgy érzi valaki, hogy nem fogja tudni vállalni ezt anyagilag, a legjobb, ha ezt előre nyíltan elmondja. 
Vannak, akik egyszerűen ignorálják a koszorús lányságra vonatkozó üzeneteket és facebook csoportokat, és nem mondják meg őszintén, hogy nem tudják vállalni. Ha valóban csak az anyagi oka van a visszautasításnak, fel lehet ajánlani egyéb segítséget, amit tudunk vállalni. Nem hiába, az esküvő nem csak a jegyes pár életében jelent szintlépést, hanem a barátságokban is. Az a barátság, ami egy ilyen őszinte vallomást elbír mindkét fél részéről, az biztosan igazi.