Shery esküvői szalon hírek
2019.03.06

Esküvői trendek 2019-ben (2.rész)
Folytassuk a korábban bemutatott 2019-ben várható esküvői trendeket.
Tovább folytatódik a drónok térhódítása. 2019-ben már szinte kötelező a fotósok számára, hogy az esküvő dokumentálására, ne csak a hagyományos fényképezőket használjanak, hanem drónok segítségével még szélesebb perspektívából örökítsék meg az eseményeket. 
Esküvői ruhák tekintetében a vőlegény tanúját emelte ki az esküvői szakértő. Eddig többnyire az esküvői ruha, illetve a koszorúslányok vonták magukra a figyelmet, persze szigorúan csak az ara túlragyogása nélkül. De a jövőben a vőlegény tanúja és barátai öltözékében láthatunk sokkal merészebb és játékosabb összeállításokat. Tarka minták, apró virágnyomatok és finom pöttyök mind megjelenhetnek a férfiak ruháin és kiegészítőin. 
Nézzük a vendéglátásban mikre számíthatunk. 2019-ben nőni fog az önkiszolgáló és DIY ételpultok száma. Ennek egyik oka, hogy a vendégeket minél jobban bevonják az esküvőbe. A másik, hogy egyre népszerűbbek a falatkás, kis poharakban, tányérokban tálalt fogások. Azért szeretik így kérni a menüt a párok, hogy a násznép minél több mindent tudjon megkóstolni az általában szemet gyönyörködtető változatos fogásokból. 
2019 tehát nagyon izgalmas évnek ígérkezik. Ha még nincs is minden részlet eldöntve, mi, a Shery Esküvői Ruhaszalon munkatársai azon leszünk, hogy a lehető leggyönyörűbb esküvői ruhát válassza ki magának minden menyasszony.