Shery esküvői szalon hírek
2019.02.09

Esküvői trendek 2019-ben
Egy amerikai esküvőkkel foglalkozó honlap összegyűjtötte, a velük dolgozó szakemberek, esküvőszervezők, és dekorosok segítségével, hogy milyen trendeket jósolnak 2019-re. Tehát, akik idénre tervezik az esküvőjüket, figyeljenek!
Az egyik várható trend, a lila és árnyalatai térhódítása lesz. Ez a szín jelenik meg leggyakrabban a fényekben, virágokban és egyéb dekor elemekben. Érdemes tehát körbenézni lila virágok között, mint a levendula, rózsa, tulipán, rézvirág, dália, vagy esetleg egy vintage stílusú esküvőre a bíborka is nagyszerű választás lehet. A megkérdezett, virágokkal foglalkozó szakemberek szerint, a dália lesz az abszolút befutó. Köszönhető ez a rengetek színárnyalatnak, amiben kapható és az egyszerre romantikus és bohókás hangulatnak, amit elérhetünk vele. 
De ha már vintage, akkor meg kell említeni, ami már várható is volt, hogy a vintage és a rusztikus stílus kezd kicsit háttérbe szorulni a jövő évtől. A helyét várhatóan a természet közeliséget előtérbe helyező beltéri dekorok veszik majd át az esküvőkön. Egy ilyen stílusú asztal közepén a vintagere jellemző apró virágok és csipke dekor elemek helyett a természet zöldjéből készült díszek foglalnak majd helyet, amik szó szerint a természetet varázsolják az asztalra. De nem kell lemondania a pároknak a virág dekorációkról sem, hiszen a függő virágdíszek is egyre elterjedtebbek az esküvőkön.