Köszöntő


A méltán híres Shery esküvői ruhaszalon Budapest egyik legszínvonalasabb ruhakölcsönzője, ahol mindig a legújabb kollekciók darabjai közül lehet válogatni. Esküvői ruhaszalonunk Budapesten már hosszú évek óta közismert exkluzivitásáról és egyedi kínálatáról, hiszen számos világmárka ruhadarabjai megtalálhatóak kínálatunkban. 

Arról nem is beszélve, hogy ha valami igazán különlegesre vágyik, akkor valóban érdemes ellátogatni esküvői ruhaszalonunkba Budapest szívébe, hiszen csak nálunk próbálhatja fel Justin Alexander, Lillian West mesés ruhakölteményeit. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy kiváló minőséget nyújtva váltsuk valóra a menyasszonyok álmát. 

Ez leggyakrabban úgy valósul meg, hogy az esküvői ruhakollekciók darabjai között akadnak rá a megálmodott menyasszonyi ruhára. Amennyiben pedig ez nem történik meg, mert például az egyik esküvői ruhának az eleje, míg a másiknak a háta tetszik, vagy épp az uszályt másként képzeli el, esetleg nincs is rá szükség, akkor ezen tudunk segíteni. Amennyiben budapesti esküvői ruhaszalonunkban nem tud a világmárkák közül választani, akkor mi elkészítjük az Ön számára tökéletes esküvői ruhát. Kínálatunk bővült a kismamaruhákkal. Fotózásunkat a Radisson Blu Béke Hotel támogatta. A fazonok úgy lettek kitalálva, hogy könnyű viseletet biztosítson a kismamáknak és egész este tudja viselni a kiválasztott ruhakölteményt. Másik újdonságunk a tengerparti esküvői ruhák. Az anyag és fazonválasztásnál arra figyeltünk, hogy kézipoggyászban tudja menyasszonyunk magával vinni esküvői ruháját! Könnyű, légies és decens de megtalálhatók a merészebb nyitottabb modellek is. Ezek a főbb jellemzői ezen a kreációknak.ESKÜVŐI RUHA KÉSZÍTÉS


Vágyhat egy letisztult A- vonalú, vagy épp egy nagy abroncsos esküvői ruhára, de lehet az álma egy csipkés sellő fazonú darab is. Szalonunk híres Budapesten az esküvői ruha varrásról, hiszen bármilyen fazonú és díszítésű esküvői ruhát el tudunk készíteni. Az esküvői ruha varrás Budapesten bármilyen anyag választásával történhet. 

Elkészítjük a tervezett esküvői ruhát szaténból, csipkéből vagy muszlinból, de kérheti lágy esésű selyemből is. Kínálunk magas kategóriás anyagokat is, itt az árkategória változhat. A cél, hogy tökéletesen passzoljon az Ön ízléséhez, testalkatához és persze ár-érték alapján is beleférjen az elképzelésbe. Ha már eldöntötte, hogy esküvői ruha varrásra szeretne minket felkérni, új szolgáltatásunkat is igénybe veheti!

Egyedül az a fontos, hogy a menyasszony egyéniségéhez és testi adottságaihoz mérten legyen elkészítve az esküvői ruha és a közös munka eredménye elégedettséggel töltse őt. Esküvői ruhakészítésre csak személyesen adunk árajánlatot! Sok összetevője van egy esküvői ruha készítésnek, például: anyag- csipke választás, mekkora méretre kell elkészíteni, kell-e gyöngyözni, uszályos vagy uszály nélküli vagy esetleg levehető uszállyal. Csak ezeknek tudatában adhatunk pontos árat. Az esküvői ruha varrás és kölcsönzés mellett, esküvői ruhaszalonunk Budapesten menyecskeruhákat, valamint felnőtt és gyermek koszorúslány ruhákat is tartunk és készítünk. Fátylak, bolerók, gyöngy és kristály ékszerek, valamint hajdíszek széles választéka áll a menyasszonyok rendelkezésére.


Új szolgáltatás szalonunkban!

Divat és stílus tanácsadás. Amennyiben nem kiforrott még az elképzelés és esetleg túl vagy már pár ruhapróbán, vagy akár még soha nem próbáltál esküvői ruhát akkor nálunk, nyugodt körülmények között időkorlát nélkül elmondjuk mi a testalkatodnak megfelelő fazon. A ruhák próbálása során kialakul egy kép a testalkatodnak megfelelő modellről. Mennyire legyen csipkés esetleg csillogós, hol vágja el a derekat, csípőt. Mennyire legyen a szoknyamérete nagy vagy akár a szűkebb fazon is jól állhat… Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ. Ezt a szolgáltatást 10000 Ft ellenében veheted igénybe, amit előre jelezni kell. Amennyiben megtalálod nálunk álmaid ruháját vagy méretedre elkészítjük azt, abban az esetben ezt az összeget jóváírjuk! 

Látogasson el hozzánk és mi segítünk valóra váltani álmai ruháját! 

Szolgáltatásaink kulcsszavakban: esküvői ruhaszalon budapest, esküvői ruha varrás budapest, Lillian West esküvői ruha, tengerparti esküvői ruha, menyasszonyi ruha varrás

Esküvői ruhaszalonunk Budapesten 1995 óta foglalkozik esküvői ruha bérbeadással, esküvői ruha eladással, esküvői ruha készítéssel, esküvői ruha varrással és menyasszonyi ruha varrással.

Szalonunk kínálatában megtalálhatók Justin Alexander, Sincerity, Sweethart és Lillian West, kismama esküvői ruhák és tengerparti esküvői ruhák- Summer Bride. 

Budapesten csak esküvői ruhaszalonunkban kaphatók Justin Alexander ruhák!

Ruháink változatos színben és formában minden igényt kielégítenek. Budapesten esküvői ruhaszalonunkban találhatók Lillian West esküvői ruhák.

Esküvői ruhaszalonunkban kölcsönözhetők menyecske ruhák,gyermek és felnőtt koszorúslány ruhák.

Ruháink kölcsönzési ára 80000-185000 Ft között van.

Ruhakészítés, esküvői ruha varrás, menyasszonyi ruha varrás Budapest!


Esküvői ruha

Metzger Bride

Alkalmi ruhák

Vendégkönyv

Kedves Shery szalon, kedves Andi!

Nagyon köszönöm Nektek ezt a ruhát, aminek szépségét a násznép nem győzte dicsérni. Kizárólag "superlativusokban" tudok beszélni Rólatok, egyszerűen magával ragadó az, ahogy bántok a ruhákkal, ahogy óvjátok és kezelitek őket. Külön öröm volt számomra, hogy bármelyiket felpróbálva (mert bizony volt egy pár :) ) a szépséget és tisztaságot éreztem rajtuk. Nagyon tetszett az a letisztult, egyszerű elegancia, ami miatt végül ezt a saját készítésű ruhátokat választottam. Hálás vagyok a tanácsokért, az őszinteségért és azért a minőségi munkáért, amit csipke kabát is tükröz.  Nagyon boldog menyasszony voltam a nagy napunkon, amihez az egyik legjobb statiszta a Shery szalon ruhája volt. Minden kedves leendő menyasszonynak ezt az érzést kívánom!

Üdvözlettel: Mondok Viki

Tovább a Vendégkönyvbe >>

Kedves Shery szalon!

Ezúton is köszönöm, hogy Ti is hozzátettetek ehhez a csodálatos hétvégéhez!
Sok sikert és hasonlóan elégedett menyasszonyokat kívánok. 
Képeket a: G2 fotó készítette.

Alabárdos Zsuzsanna

Hírek

<div>A 2020-as esküvői ruhadivat (2.rész)</div><div>Előző írásunkban szót ejtettünk néhány újdonságról, ami az idei<b> esküvői ruha</b> divatot illeti. Most folytatnánk az újítások felsorolását, mellyel reméljük, segítünk a tervezgetésben, ötletelésben az idei év arái számára.</div>

A 2020-as esküvői ruhadivat (2.rész)
Előző írásunkban szót ejtettünk néhány újdonságról, ami az idei esküvői ruha divatot illeti. Most folytatnánk az újítások felsorolását, mellyel reméljük, segítünk a tervezgetésben, ötletelésben az idei év arái számára.

Bővebben
<div>A 2020-as <b>esküvői </b>ruhadivat</div><div>Az idei évben számtalan szín és forma, illetve ruhahossz közül választhat az, az ara, aki 2020-ban szeretné kimondani a boldogító igent. Beszélhetünk fehér, ekrü vagy épp színes <b>esküvői </b>ruháról, hosszú vagy épp rövid fazonról, biztosak lehetünk abban, hogy bármelyiket is választjuk, divatosak leszünk benne.</div>

A 2020-as esküvői ruhadivat
Az idei évben számtalan szín és forma, illetve ruhahossz közül választhat az, az ara, aki 2020-ban szeretné kimondani a boldogító igent. Beszélhetünk fehér, ekrü vagy épp színes esküvői ruháról, hosszú vagy épp rövid fazonról, biztosak lehetünk abban, hogy bármelyiket is választjuk, divatosak leszünk benne.

Bővebben
<div>Időutazás menyasszonyoknak! (2. rész)</div><div>Legyél a múltban menyasszony! Utazzunk együtt, ismerjük meg elődeink házassági szokásait!</div><div>Ismerkedés</div>

Időutazás menyasszonyoknak! (2. rész)
Legyél a múltban menyasszony! Utazzunk együtt, ismerjük meg elődeink házassági szokásait!
Ismerkedés

Bővebben
<div>Időutazás menyasszonyoknak!</div><div>Ha választhatnál a jövőt látogatnád meg vagy a múltat?  Életed egyik legszebb napján belelátni a jövőbe érdekes lehet, de egyben veszélyes is. Miért? Mert a jövőnk csakis rajtunk múlik. Életünk során minden pillanatban döntést kell hoznunk, ahogy most is, amikor igent mondasz szerelmednek, holtomiglan- holtodiglan, jóban-, rosszabban, hűséget ígérsz és kérsz. Legyél a múltban menyasszony! Utazzunk együtt, ismerjük meg elődeink házassági szokásait!</div><div>Párválasztás</div>

Időutazás menyasszonyoknak!
Ha választhatnál a jövőt látogatnád meg vagy a múltat?  Életed egyik legszebb napján belelátni a jövőbe érdekes lehet, de egyben veszélyes is. Miért? Mert a jövőnk csakis rajtunk múlik. Életünk során minden pillanatban döntést kell hoznunk, ahogy most is, amikor igent mondasz szerelmednek, holtomiglan- holtodiglan, jóban-, rosszabban, hűséget ígérsz és kérsz. Legyél a múltban menyasszony! Utazzunk együtt, ismerjük meg elődeink házassági szokásait!
Párválasztás

Bővebben
<div><b>Esküvői</b> fotó fal ötletek</div><div>Egy jól megválasztott esküvői fotófal menyegzőnk leglátványosabb eleme és legkedveltebb helyszíne lehet. Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk néhány inspiráló<b> esküvői</b> fotófal ötletet. </div>

Esküvői fotó fal ötletek
Egy jól megválasztott esküvői fotófal menyegzőnk leglátványosabb eleme és legkedveltebb helyszíne lehet. Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk néhány inspiráló esküvői fotófal ötletet. 

Bővebben
<div>Mivel dobjuk fel az <b>esküvői </b>kontyunkat?</div><div>Két dolog szinte a legtöbb házasulandó nőre jellemző, - tisztelet a kivételnek- ahogy megtudják, hogy eljegyezték őket és hamarosan <b>esküvő</b>, akarva akaratlanul is elkezdenek fogyókúrázni. </div>

Mivel dobjuk fel az esküvői kontyunkat?
Két dolog szinte a legtöbb házasulandó nőre jellemző, - tisztelet a kivételnek- ahogy megtudják, hogy eljegyezték őket és hamarosan esküvő, akarva akaratlanul is elkezdenek fogyókúrázni. 

Bővebben
<div>Ehető <b>esküvői</b> köszönő ajándékok</div><div>Egyre több pár dönt úgy, hogy haszontalan tárgyak helyett valami ehető apró ajándékkal lepi meg a násznépet. Olyasmivel, amit maguk is szívesen elfogyasztanának. Ezzel akár egy magyar kistermelőt is támogathatnak és a kézműves termékkel valóban egyedivé varázsolható az <b>esküvői</b> köszönő ajándék. <br></div>

Ehető esküvői köszönő ajándékok
Egyre több pár dönt úgy, hogy haszontalan tárgyak helyett valami ehető apró ajándékkal lepi meg a násznépet. Olyasmivel, amit maguk is szívesen elfogyasztanának. Ezzel akár egy magyar kistermelőt is támogathatnak és a kézműves termékkel valóban egyedivé varázsolható az esküvői köszönő ajándék. 

Bővebben
<div>Tengerparti <b>esküvői ruha</b> kollekciónk</div><div>2020-as évre októbertől folyamatosan készülünk fel. Ezeknek a ruháinknak igazán különleges kinézetet szánunk. Összefoglalva lengén elegáns, könnyű csipke díszítéssekkel. Akár csipke nélkül csak az anyag finomságát könnyedségét kihasználva. Szoknyáját tekintve lehet muszlin akár felsliccelve, féloldalt. Tüll a legpuhább fajta.</div>

Tengerparti esküvői ruha kollekciónk
2020-as évre októbertől folyamatosan készülünk fel. Ezeknek a ruháinknak igazán különleges kinézetet szánunk. Összefoglalva lengén elegáns, könnyű csipke díszítéssekkel. Akár csipke nélkül csak az anyag finomságát könnyedségét kihasználva. Szoknyáját tekintve lehet muszlin akár felsliccelve, féloldalt. Tüll a legpuhább fajta.

Bővebben

Elérhetőségek, Nyitva tartás : Hétfő - Péntek - 10 órától - 18 óráig , Szombaton - 10 órától - 13 óráig